Handelshuur

  Verhuurt u panden voor de uitbating van zelfstandige zaken of huurt u een pand voor uw onderneming? In beide gevallen gelden er specifieke regels voor de handelshuur. Wij adviseren u graag bij het opstellen van uw huurovereenkomst, alsook wanneer er zich problemen voordoen gedurende of bij afloop van de overeenkomst.

  Gezien de duurzame aard van de contracten, biedt een goede overeenkomst met duidelijke afspraken meer zekerheid. De hernieuwing van het handelshuurcontract gebeurt volgens strikte formaliteiten en termijnen, die we voor u kunnen nazien. We helpen u eveneens met het opstellen van uw aangetekend schrijven.

  Huurgeschillen

  Komt de huurder van uw pand zijn betalingen niet na of berokkent hij schade aan uw eigendom? Wacht niet om ons te contacteren bij huurachterstallen of huurschade. Een aanmaning, oproeping tot verzoening of gerechtelijke procedure en kordate opvolging voorkomt financiële katers.

  In een procedure voor het vredegerecht verhalen we de achterstallige huurgelden en schade. Daarbij kan in bepaalde gevallen tevens worden gevorderd dat de nalatige huurders uit het huurgoed worden zetten.

  Contacteer ons voor alle info

  Appartementsmede-eigendom

  Bent u aangesteld als syndicus? Om conflicten te vermijden is het aangeraden u te laten bijstaan door een advocaat. Wij kunnen u adviseren bij de invordering van openstaande kosten alsook in geschillen binnen de vereniging van mede-eigenaars.

  Bij persoonlijke aansprakelijkheden van de syndicus verdedigen wij uw belangen voor de rechtbank en bij het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV).

  Neem contact op

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons of vraag digitaal advies aan.