Van jonge ambitie tot een allround advocatenkantoor

Dewever & Van de Velde begon met de ambitie van een jonge advocaat zestig jaar geleden. Ivan Dewever bouwde zelfstandig zijn kantoor in Wakken uit en stond ver buiten de dorpsgrenzen bekend als een gedreven advocaat met een grondige kennis van zaken. Dochter Kristin Dewever vervoegde hem in 1997 na haar rechtenstudies en stage aan de Balie van Brussel.

Met de komst van Aniek Van de Velde in 2010 kreeg het kantoor een nieuw elan. De samenwerking vlotte zo goed dat al snel beslist werd om de krachten te bundelen onder de naam Dewever & Van de Velde.

Ontdek onze expertises
Meeting Dewever & Van de Velde

Diverse specialiteiten, één succesformule

Doorheen de jaren groeide Dewever & Van de Velde uit van een eenmanszaak tot een volwaardig team. Ieder van ons beschikt over andere sterktes en professionele kennis, wat maakt dat we samen een straffe dosis expertise op tafel kunnen leggen. Eén ding staat vast: we zetten één voor één onze tanden in uw dossier, groot of klein. En dat doen we met een grote passie voor ons vak.

Ontmoet het team
Team DVV
Sfeerbeeld kantoor Dewever Van de Velde 1

Onze aanpak

Oplossingsgericht met een vrouwelijke touch

Bij Dewever & Van de Velde vinden we het belangrijk dat u met een gerust gevoel uw verhaal kan doen. Weet dan ook dat we u bijstaan als vertrouwenspersoon en als advocaat. We houden van een persoonlijke aanpak en laten ons gelden wanneer dat moet. Als uw dossier dringende acties vergt, dan zetten wij alles op alles om zo snel en efficiënt mogelijk een oplossing te vinden.

Ons team bestaat op vandaag integraal uit vrouwelijke krachten. Een beetje atypisch? Misschien. Maar dat biedt ons ook de ideale combinatie van empathisch vermogen en ongenadige vechtlust voor de belangen van onze cliënten. U mag erop rekenen dat wij voluit voor elk dossier en elke procedure gaan. Wij blijven doorzetten om het gewenste resultaat of vonnis te behalen én uitgevoerd te krijgen.

Alle info over onze erelonen
Look and feel kantoor Dewever Van de Velde 1
Sijsele Dewever Van de Velde 1 1
Kantoor Wakken Dewever Van de Velde 1

Welkom in onze kantoren in Wakken en Sijsele

Sinds de beginjaren huist ons hoofdkantoor op het kasteeldomein van Wakken (Dentergem). Na de Duitse bezetting kwam het kasteel in handen van de familie Dewever, die het aanvankelijk ter beschikking stelde als opvangtehuis voor kinderen waarvan de ouders slachtoffer waren van de repressie. In 1964 gaf Ivan Dewever het gebouw een nieuwe functie als woning en advocatenkantoor. Daar heten we u vandaag nog steeds graag welkom, in een feeëriek kader omringd door bos, water en witte zwanen. En geen zorgen: de schandpaal op de parking staat er louter nog ter nagedachtenis.

In 2015 openden we een tweede kantoor en staan we eveneens voor u klaar in Sijsele (Damme). Het authentieke burgerhuis werd volledig gerenoveerd om u in alle rust en comfort te ontvangen.

Maak een afspraak
The office Dewever Van de Velde
Preview Dewever2021 WAL4774 1

Juridisch talent gezocht

Fan van onze werkwijze? Join us!

Bent u gebeten door het recht en laat u zich niet afschrikken door complexe dossiers? Bij Dewever & Van de Velde zijn we steeds op zoek naar juridisch talent om onze dienstverlening te versterken. Neem een kijkje tussen onze openstaande vacatures of pleit spontaan voor uw plekje in ons team.

Bekijk onze vacatures
Ondertekende documenten Dewever Van de Velde1 1

Blijf up-to-date

Schrijf u in op onze nieuwsbrief