Verkeersovertredingen en -ongevallen

  Gedagvaard voor de politierechtbank? Slachtoffer van een verkeersongeval of er zelf één veroorzaakt?

  Het team van Dewever & Van de Velde beschikt over een uitgebreide expertise om u bij te staan bij snelheidsinbreuken, een vluchtmisdrijf, rijden zonder geldig rijbewijs en/of met een niet-gekeurd voertuig, niet behoorlijk meedelen van de identiteit van de bestuurder, enzovoort. Wij kunnen instaan voor zowel het strafrechtelijke als het burgerrechtelijke luik van uw verdediging.

  Als tip geven wij nog mee dat bijna iedere autoverzekering een module rechtsbijstand omvat. Dit betekent dat u vrij een advocaat mag kiezen en uw verzekering de kosten daarvoor dekt. U kan hieromtrent informeren bij uw verzekeringsmakelaar of onmiddellijk uw polisnummer aan ons bezorgen zodat wij dit verder voor u kunnen regelen.

  Contacteer ons voor alle info

  (Letsel)schade bij verkeersongevallen

  Bij ernstige verkeersongevallen met medische of lichamelijke schade tot gevolg wordt in samenspraak een raadsgeneesheer gecontacteerd. De kosten hiervoor worden meestal gedekt door de verzekering.

  Indien er tussen de betrokken partijen geen minnelijk akkoord bereikt wordt omtrent de schade, kan door de rechtbank een gerechtsdeskundige-geneesheer worden aangesteld die advies zal uitbrengen aangaande de arbeidsongeschiktheid, invaliditeit en overige schade. Wij evalueren de financiële gevolgen van deze medische vaststellingen om een optimale schadevergoeding te bekomen via de rechtbank.

  Nood aan bijstand in geval van schade?

  Maak een afspraak

Niet gevonden wat u zocht?

Contacteer ons of vraag digitaal advies aan.