ADVOCATEN

Ivan DEWEVER (° 1935, gehuwd met mevrouw Cécile Sebrechts ) is oprichter van het kantoor DEWEVER.

 

Hij werd Doctor in de Rechten en Licentiaat in het Notariaat aan de Universiteit KULeuven in 1960 en werd vervolgens als advocaat opgenomen op het tableau van de Balie van Kortrijk.

 

Hij kan als generalist buigen op een grote anciënniteit en jarenlange ervaring.

 

Kristin DEWEVER (°1970, gehuwd met de heer Joachim Coens) is vennoot van het kantoor DEWEVER & VAN DE VELDE.

 

Zij is advocaat sinds 1994. Zij werd Licentiaat in de Rechten aan de Universiteit KUleuven in 1994. Zij liep stage bij Mr. Martin DENYS aan de Balie van Brussel, alvorens zich in 1997 definitief te vestigen in het arrondissement West-Vlaanderen (Balie van Kortrijk en Balie van Brugge).

 

Haar praktijk spitst zich toe op het Burgerlijk en Familiaal Vermogensrecht, met accent op familiale – en vermogensrechtelijke problemen en echtscheidingen, alsook aannemingsrecht, verkeersrecht, huurrecht, verbintenissenrecht, invorderingen, handels- en economisch recht.

 

Aniek VAN DE VELDE (°1980, gehuwd met de heer Harald Van Geluwe) is vennoot van het kantoor DEWEVER & VAN DE VELDE.

 

Zij werd Licentiaat in de Rechten cum laude aan de Universiteit KULeuven in 2003 en werd vervolgens als advocaat opgenomen op het tableau van de Balie van Kortrijk waar zij stage liep bij mr. Claude VAN MARCKE.

 

Zij behaalde in 2005 -2006 magna cum laude een postgraduaat aan de KULeuven (Kulak) inzake Vastgoedrecht en volgde doorgedreven opleidingen inzake publieke aanneming en overheidsopdrachten.

 

Sinds 2008 is zij tevens erkend door de Federale Bemiddelingscommissie als Bemiddelaar in Burgerlijke en Handelszaken.

 

Haar praktijk spitst zich toe op het Vastgoed- en Ondernemingsrecht in ruime zin, met voorkeur voor invorderingen, vennootschappenrecht en contractenrecht, Publiek en privaat bouwrecht, Appartementsmede-eigendom en huurgeschillen.

 

Kantoor Wakken

Kasteeldreef 9

8720 WAKKEN

 

advocaten@dewever-vandevelde.be

tel. 056/60.10.70

 

Kantoor Sijsele (Damme)

Stationsstraat 26

8340 SIJSELE-DAMME

 

advocaten@dewever-vandevelde.be

tel. 050/37.07.77

 

Copyright © All Rights Reserved